Tops

Het is bijna winter en het weer wordt koud, dus het is weer hoodie tijd. Hoodie’s zijn sweaters met een capuchon en iedereen heeft er wel een paar in hun kast hangen. In het winterseizoen zijn deze een must-have,  zodat je niet dood vriest.

Ik heb voor jullie de top 5 must have hoodies op een rijtje gezet;

  1. Champion reverse weave

Afbeeldingsresultaat voor champion reverse weave hoodie

De champion reverse weave hoodie is een must-have in je kast. Het is een simpele hoodie en dus makkelijk te matchen. Je straalt er sportiviteit mee uit, en ook zijn er verschillende kleuren voor de kleurenliefhebbers!

Prijs: €85.00 bij de Urban Outfitters.

       2.   Adidas logo hoodie

Afbeeldingsresultaat voor adidas logo hoodie asosEen klassieke hoodie die elke sportieve chick wel in haar kast moet hebben is de Adidas hoodie met het grote adidas logo. Deze hoodie is gemakkelijk en leuk te matchen met een gave bomber of een gaaf spijkerjack. Ook kan je deze gemakkelijk boven een legging als jurk dragen.

Prijs: €69,95 bij Zalando

 3. Nike logo hoodie

Afbeeldingsresultaat voor NSW Swoosh black/black/whiteEen andere sportieve hoodie die eigenlijk iedereen wel in haar kast moet hebben, is de Nike hoodie. Deze hoodie zit vol met het swoosh logo van nike wat het lekker vrolijk en sportief maakt.

Prijs: €54,99 bij de Snipes

     4. Tommy jeans

Afbeeldingsresultaat voor HOODIE MET TOMMY JEANS-LOGOTommy jeans, het kindje van Tommy Hilfiger. Tommy Hilfiger wordt vaak gezien als een kakker en truttenmerk, maar Tommy jeans heeft erg gave items voor tieners. Ik ben persoonlijk erg fan van Tommy jeans, en vind dat een hoodie van dit merk dan ook zeker in het rijtje thuis hoort. Een tommy hoodie is gemakkelijk te matchen, net als de adidas hoodie. Er zijn meerdere varianten van Tommy hoodies, maar dit is persoonlijk mijn favoriet en wat mij betreft dus een echte must have!

Prijs: €99,90  bij Tommy Hilfiger

  5. Basic hoodie 

Nadat we merken besproken hebben, is het ook belangrijk om gewoon een simpele basic hoodie in je kast te hebben. Hoodie’s zijn namelijk ook gewoon leuk om onder een leren jack te dragen, maar dan kan simpel ook gewoon tof zijn.
Zwart en grijs zijn best wel veilige kleuren voor een hoodie, dus misschien is het leuk om met kleur te spelen in de winter, om zo wat warme uit te stralen! Het is namelijk al saai en donker genoeg in de winter ;).

Prijs: €19,99  bij de H&M

Maar omdat het zo koud is in de winter, heb je natuurlijk ook nog een goeie jas nodig. Dit hoeft niet altijd een winterjas te zijn, een lekker dik jack boven je hoodie helpt namelijk ook al veel tegen de kou.

Ik heb daarom ook nog 5 must have jassen/jacks voor je op een rijtje gezet

1. Denim jacket 

Afbeeldingsresultaat voor tommy jeans CREST FLAG TRUCKER
Een spijkerjasje is altijd nodig in het kast van een fashion chick. Hierbij maakt het niet uit of het winter of zomer is, want ik draag deze het hele jaar door. Zelf heb ik laatst een Tommy Jeans spijkerjas gekocht, en ik ben er helemaal dol op. Vandaar dat ik deze in het lijstje zet. Een spijkerjas hoeft niet duur te zijn, dus een Tommy jas is geen must, maar het ziet er wel gaaf uit met een hoodie eronder!

Prijs: €199,95  bij Zalando

        2. Leren jas

Een leren jas kan eigenlijk bij elke outfit. Van streetwear naar Casual, het kan allemaal. Een leren jasje kun je eigenlijk
overal al snel vinden, de prijs kan alleen wel verschillen. Echt leer is namelijk duurder dan namaak leer, maar hierbij kun je zelf kijken of je de prijs waard vindt voor wat je krijgt.

Prijs: €49,95  bij Only

       3. Lange blazer

Een lange blazer of een ‘Rechte jas’ ziet er altijd casual en gaaf uit. Deze jas kan zowel bij een trui als bij een hoodie. Zelf heb ik deze jas in het bruin en ik ben er he-le-maal verliefd op. Zeker een must have als je het mij vraagt!

Prijs: €49,99  bij de H&M

     4. Gewatteerd jack 

Daily Paper - Black Puffer Jacket

Een gewatteerd jack, ook wel een puffer jas genoemd. Veel mensen zullen zeggen dat je op het Michelin mannetje
lijkt, maar deze jas is helemaal de trend van nu. Deze jas zal wat moeilijker te dragen zijn met een hoodie, maar hij is wel lekker warm voor in de winter! Deze jas heb je ook in goedkopere varianten, maar ik vind de Daily Paper versie persoonlijk heel erg gaaf en zou hem bijna zelf willen kopen.

Prijs: €240,00 bij  Daily Paper

    5. Teddy jas 

Teddy jack

De naam zegt het al, door deze jas lijk je op een teddybeer. Ik vind dit persoonlijk een hele schattige jas en hij zal zeker weten lekker warm zijn voor in de winter. Deze jas past vooral bij ‘casual’ kleding, en is dus voor velen een must have.

Prijs: €45,99 bij  de Bershka

Plaats een reactie